Jelentkezem
önkéntesnek

Jutasi Piknik 09.23-25.

Hello Ragyogók!

Összesen 4 feladatkörre várjuk az érdeklődő önkéntesek jelentkezését:

  • EKF infópont

Ha ismered és szereted az EKF programjait, ha szeretnéd segíteni hogy a hírét tovavigye a szél, ha szereted, hogy nálad van a tudás, amit megoszthatsz másokkal, akkor az infópontot neked találták ki. Legyél nyitott, és közvetlen, add tovább az infót!

  • Kerítésrajz pályázat

A nemrég elkészült kerítésrajz pályázat nyertes alkotásai lesznek megtekinthetőek a pikniken. A pályázat háttere azonban sokkal érdekesebb, ha kedves önkéntesektől hallják a látogatók, és nem kell olvasgatniuk, keresgélniük az infót. Tudnál ebben segíteni?

  • Ragyogó toborzó pont

Lelkesen képviseled a Ragyogókat? Szeretsz animátori szerepbe bújni, és játék közben tájékoztatni jenga partnered, hogy kik is a Ragyogók? Szeretnél hozzájárulni, hogy még többen legyünk? Akkor mindenképp erre a feladatra jelentkezz!

  • Bébiszitter

Nem, nem gyerekekre kell vigyázni. Van egy holland pár, akik cirkuszi-művészeti projektjükkel Hollandiából Elefsináig vándorolnak, nem mással, mint egy karavánnal! Segítsd a megfáradt vándorokat helyismereteddel, társaságoddal. Figyelem: az angol tudás elengedhetetlen! (Ha tudsz hollandul, az még jobb.)

Időpont: szeptember 23-25.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!