Jelentkezem
önkéntesnek
Jelentkezem
önkéntesnek

MusiColours | 2023. május 27-31.

A név – MusiColours – nem csupán a különböző zenei stílusokra utal, hanem a különböző országokból érkező, sokféle emberre is. Hiszünk abban, hogy a zene lényege abban rejlik – akármilyen sokszínű is –, hogy összehoz bennünket és minden ember számára érthető.

Tapasztaljuk, hogy művészeti csoportban játszani, megtanítja az embert a másikra figyelni, ami manapság eltűnni látszik társadalmunkból. Ezek miatt különösen fontos az aktív, zenélő ifjúsági együttesek, kórusok számára találkozási és fellépési lehetőséget teremteni, ezzel biztatva őket a folytatásra. 

Mi lehet jobb alkalom erre egy európai ifjúsági zenei fesztiválnál Európa Kulturális Fővárosában?

Közel 1500 fő érkezik Veszprémbe május végén: hazai és külföldi csoportok, fiatalokból álló kórusok és zenekarok.

És hogy hogyan kapcsolódnak ehhez a nagyszabású eseményhez a Ragyogók? Minden csoportot egy lelkes házigazda vár majd, aki első pillanattól az utolsóig biztos pont lesz a csapat életében. Segíti, hogy gondtalan és gördülékeny legyen az ittlétük, hogy minél több pozitív élménnyel térjenek majd haza Európa Kulturális Fővárosából. Az önkéntesekre mind a 4 nap számítunk, ezért, ha érdekel a program, akkor már most mentsd el magadnak a dátumot! 

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉSI LINK HAMAROSAN ÉRKEZIK!

Mégis milyen önkéntesként részt venni az EKF eseményeken?

Nézd meg imázsvideónkat és kiderül!

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!