Jelentkezem
önkéntesnek
Jelentkezem
önkéntesnek

Mini Carnegie Hall | 2023

Mit tehetünk, ha Veszprém legapróbb zenei tehetségei unják a zeneiskolai tanszaki hangversenyek egyforma, szürke rutinját, nem jön már az a bizonyos inspiráló, kreativitással eltöltő adrenalinfröccs? Építsünk egy koncerttermet, a leghíresebbekhez hasonlót! Miniben!

Így született meg a Mini Carnegie Hall ötlete. Minden nap egy fiatal tehetség, minden nap egy kis zene általi boldogság. Október elsejétől - azaz a zene világnapjától - november végéig esténként néhány percre valóra váltjuk a muzikális lurkók nagy álmát itt, a világ közepén, a Szent Imre téren! A Mini Carnegie Hall színpadán minden nap 18 órától a Veszprém-Bakony-Balaton régió zeneiskoláinak egy-egy tehetséges növendéke ad koncertet.

Nézd meg a színpad sztárjait, ismerd meg őket egy kicsit a koncertjük előtt: Mini Carnegie Hall fellépők (veszprembalaton2023.hu)

És ha valamelyikük megtetszett, netán szeretnél tőle aláírást kérni, akkor jelentkezz önkéntesnek:

Az önkéntesek feladata:

Segíteni a kis tehetségeket a színpadra lépés előtt az előkészületben, színpadhoz kísérni őket, majd élvezni, ahogy játszanak. Nem árt, ha szeretsz gyerekekkel lenni, hiszen az előadók 8 és 15 év közöttiek. Minden napra 1 főt várunk egy EKF-es kolléga mellé (az is oké, ha 2-en akartok együtt lenni 😉). A mini, 10-15 perces koncertek 18 órakor kezdődnek, így az önkéntesekre 17 órától számítunk, és 18:30-kor már távozik mindenki. Hatalmas projekt, mini koncertekkel, mini előadókkal, és mini önkéntes feladatokkal 😊

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!